Skip to main content

Rostock påskmarknad 3 dagar

Status:
Ring för att boka

Påskmarknaden i Rostock är en gammal tradition. Här trängs bodarna som säljer olika hantverk och mat i alla dess former med ett stort tivoli. Men allt det andra i hansastaden i norra Tyskland finns ju sjäälvklart också kvar, bra shopping och mycket god tysk stämning! Följ med och njut av den påskpyntade staden på en weekendresa. Du får gott om tid till shopping och strövtåg i denna vackra stad med sitt rika utbud av nöjen och trevligheter!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Rostock ca 16.45 och efter ett shoppingstopp på Calles fortsätter vi till vårt hotell, där vi checkar in för två nätter. Ca 48 mil.

Dag 2 Rostock
Efter frukostbuffén åker vi till Hansecenter, köpcenter med olika slags affärer samt till Karls Erlebnis-Dorf, en stormarknad med lokalt tillverkad mat och hantverk. Eftermiddagen är fri att njuta av påskmarknaden längs gågatorna. För de som vill kan man enkelt ta sig ut till Warnemünde, biljett får du på hotellet och den ingår i resans pris. I hamnstaden Warnemünde är havet påtagligt. Njut av den långa sandstranden, en bit mat och kanske en god öl.

Dag 3 Rostock - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil.