Skip to main content

Sven-Ingvars tema show i Göteborgs Skärgård

Välkommen med på en show ombord på anrika fartyget Eriksberg. Vi reser med vår buss till Eriksbergskajen i Göteborg där fartyget Eriksberg väntar. Under vår kryssning i Göteborgs vackra skärgård så underhåller fartygstrubaduren med en Sven-Ingvars show. Det blir låtar, tankar, allsång och frågelekar på temat Sven-Ingvars. Under dagen serveras lunch ombord. Följ med oss på en riktigt fin skärgårdsupplevelse ombord på 110 år gamla M/S Eriksberg med dragspel, sång och vackra vyer!

Våra resenärers betyg för resan
4,8 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 15 kundenkäter

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

  • Kan man boka plats i bussen?

    Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

    Platsbokning är inte möjligt till Barnbussar, Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

  • Måste jag ha pass med mig?

    För alla resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

    Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.