Skip to main content

Ullared inkl presentkort 200:-

Åk med oss till Ullared - få 200:- att handla för!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande till dig som bokar en shoppingresa med oss till Gekås Ullared. Under perioden 20 mars-30 april bjuder vi alla resenärer på ett presentkort värt 200 kr att handla för i varuhuset. Resan kostar 175:- om du bokar på nätet, du får 200:- att handla för. DVS du får i princip betalt 25:- för att resa! Först till kvarn, läs mer och boka här:

Vi kör från hela Västra Götaland!

Angående coronaviruset
Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid 19) följer Gekås Ullared noga händelseutvecklingen och agerar i linje med UD:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 
I dagsläget finns ett förbud mot offentliga sammankomster för mer än 500 personer. Detta förbud gäller inte gallerior, handelsplatser och butiker. Varuhuset är därför öppet som vanligt och ordinarie öppettider gäller.

På grund av det rådande läget har vi färre besökare än vanligt och det finns ingen risk för trängsel. Varuhuset är välfyllt och vi får löpande leveranser som vi fyller på med i varuhuset.
För att minska smittspridning
För att minska smittspridningen uppmanar vi alla att följa de riktlinjer kring bland annat resande, hälsa och hygien som myndigheterna utfärdar.

Sök resa