Skip to main content

Rostock 2 dagar

Pris från:
990:-
Dagar:2
  • Bussresa,
  • Färjeresor,
  • Vägavgifter,
  • 1 övernattning med del i dubbelrum,
  • 1 frukostbuffé,
  • 100 kg bagagevikt.
Boka resa

Följ med på billig shopping i den gamla hansastaden Rostock. En mysig stad som erbjuder mycket för den shoppingsugne. Du får ta med dig 100 kg i bagagevikt.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Rostock

Avresa från hemorten med fikastopp utanför Varberg. I Helsingborg tar vi färjan till Helsingör och fortsätter sedan med färja via Gedser - Rostock. Ca 16:45 når vi Rostock. Bussen kör till HanseCenter för de som vill shoppa där. Vill du direkt till hotellet fortsätter bussen dit för incheckning. Kl 18:30 kommer bussen tillbaka till HanseCenter för att hämta de som varit där på shopping och kör dem till hotellet. Affärerna på gågatan har öppet till 20:00 på fredagar så tid finns att kolla även här efter fynd! Längs med gågatan, på och runt hotellet finns flera bra restauranger, roa er och ät gott! Ca 48 mil. Fr.o.m 2020 utgår shopping på HanseCenter.

Dag 2 Rostock - Hemorten

Sovmorgon och stor frukostbuffé. Vid 10-tiden åker vi till Calles som har härliga priser på sprit, vin och öl - vi shoppar i ca 2 timmar innan vi återvänder med färjan till Danmark. Färjan från Rostock avgår 13:00 och bussen är åter i Göteborg ca 21.30. Ca 48 mil

OBS! Vid helgdag i Rostock sker shoppingen i omvänd ordning och inte på Calles utan på Bordershopen.

Shopping

Rostock erbjuder en rad olika shoppingmöjligheter av alla de slag, bland annat i den historiska innerstaden. Vanligtvis handlar vi på Calles och Hansecenter. Länkar till dessa finner du nedan; Fr.o.m 2020 utgår shopping på Hansecenter på Rostock 2 dagar.

 

Calles 

Hansecenter

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/11Se allaRostock 2 dagar InterCityhotel51 090:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/2Se allaRostock 2 dagar InterCityhotel6990:-BokaMer information

Hotell

InterCity Rostock 2 dagar

InterCity Rostock 2 dagar

Bra hotell beläget vid centralstationen i Rostock med ca 15 minuters promenad in till centrum. InterCityHotel Rostock är nyrenoverat vintern 2016 och har restaurang, bar/lounge och tillgång till grati...