Skip to main content

Barnbussen - Disneyland och Medelhavet

- Barnsligt kul semester -
 

Medelhavet & Disneyland Paris 11 dagar

Härliga resor särskilt ägnade åt familjer! Vi kombinerar Medelhavets varma, härliga bad med häftiga, roliga och alldeles underbara Disneyland Paris! Resan till eller från Disneyland kör vi i vår egen ”Barnbuss”. Ombord har vi anpassat resan att passa barn. Nere vid Medelhavet gör vi speciella familjeutflykter med mycket bad! Den långa resan mellan Köpenhamn och Spanien flyger vi. Följ med oss ombord på Barnbussen - välkommen med på en 'Barnsligt kul semester'
 

Sagolandet där drömmar blir verklighet

Vi är hela 2 dagar på Disneyland Paris. Detta är ett sagolikt semestermål med massor av sevärdheter för både stora och små. Upplev romantiken och äventyren i Disneyland Paris. Här kan vi träffa våra favoriter i sagans värld och uppleva stämningen i parken som ständigt utvecklas.

Medelhavet

Vi bor i den trevliga semesterorten Blanes på Costa Brava. Här bor vi på hotell Blaumar eller hotell Blaucel, beläget nära stranden i Blanes. På hotellet finns stor utomhuspool, barnpool och lekplats. Vi kommer under veckan göra utflykter till Barcelona, Aquapark och båtturer med bad på andra stränder än Blanes.

Våra resenärers betyg för resan
4,6 av 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 42 kundenkäter
 • Tryggt och välplanerat - supernöjda!
  Resenär
 • Jag och mina barnbarn hade en fantastisk resa tillsammans med Barnbussen till Disney och Medelhavet.
  Resenär
 • Välorganiserat, roligt och en resa jag kommer minnas.
  Resenär
 • Väl organiserat, bra reseledare, bra hotell och snabb återkoppling via mail innan resan.
  Resenär
 • Ni får 10 av 5 möjliga : . Strålande! Gärna fler ”barnresor” på menyn. Då åker vi igen!! Lalandia med legoland kanske..
  Resenär

Dagsprogram

Resplan avresa 15/6, först sol och bad sedan Disney.

Mot sol och bad!
Vi åker från våra hemorter mot Köpenhamns flygplats Kastrup. Härifrån flyger vi till Barcelona där vår spanska buss möter oss för färd till våra hotell i Blanes. Nu har vi 7 dagar framför oss med sol och bad i poolen på hotellet eller på den långa ärliga stranden. Självklart löser vi av dagarna med skoj och lek med våra nya kamrater som är med på resan, kanske någon lockas av en utflykt till Barcelona eller en badutflykt till ett stort äventyrsbad.

Mot Disneyland!
På lördag kväll har vår svenska buss kommit till Blanes och vi sätter oss tillrätta för vår roliga hemresa! Efter natt i bussen där vi hoppas att alla har sovit gott kommer vi till Disneyland Paris. Här har vi biljetter för två dagar till båda parkerna, vem åker mest? Vi bor bra på något av hotellen utanför parkerna. Sista kvällen sätter vi oss tillrätta i bussen och far hemåt under natten. På förmiddagen når vi Malmö och vi börjar skiljas åt medan bussen färdas längs E6 norrut till Trestadsområdet. Tack för en barnsligt kul semester! 

Resplan avresa 19/6, först Disney, sedan sol och bad.

Mot Disneyland!
Vi åker hemifrån under förmiddagen söderut genom Sverige, de sista kliver på i Malmö och sedan rullar vi mot Frankrike. Efter natt i bussen där vi hoppas att alla har sovit gott kommer vi till Disneyland Paris. Här har vi biljetter för två dagar till båda parkerna, vem åker mest? Vi bor en natt  på något av hotellen utanför parkerna. Sista kvällen på Disneyland sätter vi oss tillrätta i bussen och far vidare till Spanien under natten. På morgonen har vi kommit till Blanes, vi får frukost och kan direkt börja bada och roa oss. Rummen får vi tillgång till under eftermiddagen.

Mot sol och bad!
Nu har vi 7 dagar framför oss med sol och bad i poolen på hotellet eller på den långa härliga stranden. Självklart löser vi av dagarna med skoj och lek med våra nya kamrater som är med på resan, kanske någon lockas av en utflykt till Barcelona eller en badutflykt till ett stort äventyrsbad. Den sista dagen i Spanien så checkar vi ut på morgonen och har ytterligare några timmar att njuta av värmen innan vår spanska buss hämtar upp oss för färd till flygplatsen i Barcelona. Härifrån flyger vi till Kastrup där vår svenska buss möter för färd till Malmö. Här börjar vi skiljas åt medan bussen färdas längs E6 norrut till Trestadsområdet. Tack för en barnsligt kul semester!

Karta

Boende

Hotell vid Disney och Blaucel i Blanes
Vi bor på något av hotellen vid Disney. Från hotellet tar man matarbuss till huvudentrén. I Spanien bor vi på Blaucel som är ett mycket bra hotell. På hotellet finns alla bekvämligheter såsom spa-anlä...
Hotell vid Disney och Blaumar i Blanes
Vi bor på något av hotellen vid Disney. Från hotellet tar man matarbuss till huvudentrén. I Spanien bor vi på ett bra hotell hotell, beläget 100 meter från stranden och 1500 meter från centrum. Hotell...

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Barnbussar, Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  • För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.
  • För resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig.
  • För resor utanför Europa och Schengen måste du ha pass med dig.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat. 

 • Måste jag ha pass med mig?

  • För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.
  • För resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig.
  • För resor utanför Europa och Schengen måste du ha pass med dig.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat. 

 • Kan man boka plats på flyget?

  Du kan inte boka plats i planet utan placeras ihop med gruppen.